Webshop laten maken

vanaf €999,-

De meeste ondernemers verkopen hun producten tegenwoordig niet alleen in een fysieke winkel maar ook online in een webwinkel. Sterker nog, zonder webshop tel je niet meer mee! Daarnaast kiezen steeds meer bedrijven ervoor om alles online te doen en zich voor 100 procent op hun webshop te richten. Webshops worden dus steeds belangrijker om geld te verdienen, maar de concurrentie zit ook niet stil. Hierdoor wordt de uitdaging om online je producten te verkopen alleen maar groter.

Wilt u ook een webshop laten maken? Dan is het belangrijk om een internetbureau in te huren dat perfect weet hoe een webshop technisch gemaakt moet worden. Een bureau dat bekend is met de verschillende pakketten, zoals PrestaShop, Magento, OpenCart, CCVshop en LightCMS, en weet hoe je deze webshop CMS-systemen maximaal inzet. Dat bureau is Webbica.

Beste webshop

Bij Webbica in Ede werken techneuten en ontwerpers samen om voor u de beste webshop te maken. Dat betekent niet alleen de beste webshop qua techniek, maar ook wat betreft de vormgeving, het logo, de huisstijl, tekst en fotografie. Hiervoor werkt Webbica samen met verschillende experts die hun vak verstaan en die het totaalplaatje van uw nieuwe webshop samen naar een hoger niveau tillen. Want alleen zo kunt u zich onderscheiden in de markt en meer klanten trekken!

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig. U vult eerst de aanvraag in voor een webshop offerte. Doe dit zo compleet mogelijk zodat we een goede indruk krijgen van uw wensen. Wanneer wij het formulier hebben ontvangen brengen wij zo snel mogelijk een offerte uit. Per aanvraag kijken wij dan welke CMS het meest geschikt is voor uw situatie, en we verklaren waarom dit zo is. Gaat u daarna akkoord met de webshop offerte? Dan gaan wij voor u aan de slag! We reserveren de gewenste domeinnaam en presenteren een eerste ontwerp. Na het eerste ontwerp kijken we samen verder naar de inhoud, aanpassingen aan het design en alles daaromheen. Eventuele correcties worden uitgevoerd en de website gaat daarna live.

Opvolging

Bij veel andere aanbieders is de dienstverlening daarna afgelopen. Dat is bij ons niet het geval. U betaalt namelijk een bedrag per maand voor het maken van de website, en daarna heeft u recht op allerlei aanvullende diensten. Wij monitoren bijvoorbeeld de hosting, eventuele hackpogingen, we voeren updates uit en zorgen ervoor dat de veiligheid van uw website gegarandeerd is. Bovendien heeft u elke maand recht op overleg over het design of de inhoud van uw website. Dat is per maand ongeveer 30 minuten, hierin kunnen we bijvoorbeeld tekst of nieuwe producten plaatsen.

Wij maken uw webshop

Standaard inbegrepen

Razendsnelle websites door onze in-house SSD only hosting.
SSL certificaat inbegrepenwekt meer vertrouwen op.
Maandelijks opzegbaarna een 2 jarige contract.
SEO optimalisatieUw tekst wordt SEO geoptimaliseerd.
Google Analytics & businessvermelding op Google maps en installatie van Analytics.
Inhouse hostingflexibel in de hosting mogelijkheden.

Design en snelheid

Wij maken uw website u levert alleen content. De rest regelen wij.
Responsive designmobile first ontwerp zodat de website op alle appraten goed uitziet.
Eigen huisstijlbestaande huisstijl wordt aangehouden of er wordt een passende versie gemaakt.
Supersnelle hostingmet SSD’s en snelle XEON processors.
Veilige omgevingsecurity patches en controles.
Data integriteitwij maken standaard backups van uw webshop.

SEO en Google

Wij verbinden u met Googlezodat uw website snel wordt gevonden.
Google Analyticsblijf up to date over bezoekers aantallen en surfgedrag.
SEO url’salle url’s worden in duidelijke taal getoond.
Passend 404 paginageen afbreuk aan het ontwerp.
Complete sitemaphelpt Google en anderen de weg sneller te vinden.

Extra modules

voor diegenen die nét wat meer nodig hebben

Fotografie

Fotografie op locatie

vanaf

€250,-

Tekstschrijver

Professioneel tekst laten schrijven

per pagina

€60,-

Nieuwe huisstijl & logo

Geef uw wensen door, wij maken het

voor

€400,-

Opzet Google Adwords

Genereer meer inkomsten door het opzet van Google AdWords

vanaf

€500,-

Maatwerk

Speciale verzoeken zijn altijd mogelijk

per uur

€60,-