Adverteren

Google Adwords

In bijna elke branche is er concurrentie. Om voldoende klanten te vinden die bij u terecht kunnen is het bijna altijd een vereiste om voldoende te adverteren.

Wij hebben opgemerkt dat een bedrijf vaak valt of staat bij het goed uitvoeren van het reclame materiaal en methodes. Google Ads is ’s werelds grootste reclame platform, hieruit kan je al opmaken dat het een effectieve middel is. Bij Webbica hebben we veel websites aangemaakt waar wij ook het Google Ads gedeelte beheren.

Voorbeeld webshop

Hieronder een voorbeeld van een webshop die computers verkoopt. In de wereld van computer verkoop speelt de CPC (Cost Per Click) een zeer grote rol doordat de marges in verhouding met andere branches zeer laag zijn. Na de klik is er natuurlijk nog geen garantie dat er iets verkocht is, het is wel een waarde dat je kunt vergelijken met andere webshops.

Screenshot 6 1

In dit grafiek heb je zeer veel informatie dat je kunt gebruiken om het adverteren te optimaliseren, verminderen of te vergroten. Bij punt 1 kan je het totale aantal clicks zien dat gemeten is over een periode van meer dan 9 jaar.

Opzet Google Ads voor €500,-