Over ons

Wat wij doen

Webbica is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van effectieve websites voor ondernemers in het MKB. We zijn onderdeel van Mena Computers in Ede, dat actief is in verschillende branches zoals de verkoop van computers, netwerkmanagement, computermanagement, hosting en meer.

De specialisten van Webbica bieden u een alles-in-één oplossing op het gebied van techniek, webdesign, fotografie en tekst. Dankzij dit uitgebreide aanbod bent u niet afhankelijk van meerdere partijen en heeft u één aanspreekpunt wanneer u door ons een nieuwe website of webshop laat maken.

U heeft altijd een vaste contactpersoon binnen ons bedrijf. Op deze manier bieden wij de kwaliteit die wij nastreven. En ook daarna kunt u altijd bij ons terecht met vragen over uw website of webshop.

Onze werkwijze

1. Analyseren formulier

U kunt bij ons online een offerte aanvragen voor een nieuwe website of webshop. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij deze beoordelen op volledigheid en eventueel contact opnemen om openstaande vragen te beantwoorden.


2. Offerte

Als uw aanvraag compleet is ontvangt u van ons een passende offerte. Na enkele dagen nemen wij contact op voor het beantwoorden van eventuele vragen.


3. Bespreking

Gaat u akkoord met de offerte? Dan maken we een afspraak op het kantoor van Webbica voor een nadere kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen voor een nieuwe website of webshop en uiteraard de tijdsplanning.


4. Uitvoering

We starten met het maken van de website. In de tussentijd houden we u op de hoogte van de vooruitgang en geven we een verwachte opleverdatum.


5. Nacontrole

Voordat we de website online zetten kunt u deze controleren en gewenste aanpassingen doorgeven. Na het uitvoeren van deze aanpassingen is er nogmaals een controle zodat u helemaal tevreden bent met het eindresultaat.


6. Onderhoud

Bij al onze websites is onderhoud inbegrepen. Dit betekent niet alleen dat we de technische stand van de website up-to-date houden maar dat we ook wijzigingen doorvoeren indien dit gewenst is. Hiervoor reserveren we ongeveer 30 minuten per maand. Zijn er grotere aanpassingen nodig dan kan dit tegen betaling uiteraard worden verzorgd.