Passend logo en huisstijl

Huisstijl laten maken voor je website of winkel

Als ondernemer wil je herkenbaar zijn. Klanten worden elke dag gebombardeerd met honderden reclame-uitingen, en ondernemers zijn daarom op zoek naar een unieke, opvallende huisstijl met een duidelijke en herkenbare boodschap. Bij Webbica zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen van deze huisstijlen en logo's.

Wilt u een huisstijl of logo laten maken voor uw winkel of bedrijf? Dan bent u bij Webbica aan het juiste adres!

We bedenken en ontwerpen logo's en huisstijlen voor ondernemers in het MKB. Gedreven mensen met passie voor hun beroep, en die er net zoals wij naar streven hun klanten zo goed mogelijk te helpen. Dat begint vaak bij het ontwerpen van een passend bedrijfslogo. Dit kan direct of later worden doorgevoerd naar een complete huisstijl voor alle uitingen zoals de website, maar bijvoorbeeld ook voor visitekaartjes en reclamefolders.

Hieronder staan enkele voorbeelden van logo's die wij mochten ontwerpen.

Webbica

Dit is de huisstijl van Webbica. We kozen voor een kleurrijk geheel en een stilistisch weergegeven letter 'W' die samen met de toevoeging van onze bedrijfsnaam een krachtig geheel vormt. Een logo dat overal inzetbaar is.

uHost

Voor uHost hebben we een zakelijke huisstijl gemaakt, maar wel met een 'bite' dankzij de opvallende kleurstelling. Het logo valt hierdoor extra op met behoud van de zakelijke uitstraling van de donkergrijze secundaire kleur.

MiniPC.eu

'Less is more' en dat geldt zeker voor het logo van MiniPC.eu. Dit doordachte logo is zo ontworpen dat er meerdere winkels onder kunnen vallen die het logo snel kunnen overnemen.

Voipphony

Het logo van Voipphony is wat complexer door het gebruik van kleuren, symbolen en tekst. De klant verzocht ons een logo te ontwerpen zodat meteen duidelijk is wat zij bieden: telefonie via internet.

Nieuwe Logo & Huisstijl voor €400,-