Website op maat

Passend maatwerk

Bij Webbica kiezen we ervoor om websites te ontwerpen en te bouwen in bestaande systemen als WordPress en Magento. Deze systemen bieden standaard al veel functionaliteit en er zijn talloze plug-ins beschikbaar om extra mogelijkheden toe te voegen. Bovendien zijn de door ons gebruikte systemen bewezen veilig en kostenvriendelijk te implementeren. Dat kostenvoordeel geven we door aan onze klanten.

Er kan veel met een standaard CMS en de plug-ins die hiervoor beschikbaar zijn, maar uiteraard kan het gebeuren dat u meer wilt. Dat u functionaliteit zoekt die niet standaard is inbegrepen. In dat geval kunnen wij u maatwerk aanbieden. Dat betekent dat onze programmeurs binnen het gekozen CMS nieuwe code schrijven om de gewenste functionaliteit te kunnen leveren. Op deze manier leveren wij voor iedereen de juiste website.

Wel is het zo dat we voor maatwerk geen standaardtarief kunnen aanbieden. Op basis van uw wensen zullen wij het aantal uren inschatten dat we nodig hebben om de website te bouwen en vooraf een kostenraming geven.

Een voorbeeld van maatwerk
Voor de website minipc.eu hebben we een configuratietool gemaakt. Het idee bij MiniPC is dat een klant bij elke 'barebone pc' (chassis, moederbord en voeding) zelf de overige onderdelen naar wens kan selecteren. Door het grote aantal van mogelijke combinaties zijn hiervoor geen standaard oplossingen beschikbaar en was het nodig om de tool van de grond af op te bouwen.

Een voorbeeld van maatwerk

Voor de website minipc.eu hebben we een configuratie tool gemaakt. Configuratie tools die zo geavanceerd zijn als dat van MiniPC zijn niet “kant-en-klaar” verkrijgbaar. Hierdoor waren we genoodzaakt om het van scratch op te maken.

Het idee bij MiniPC is dat een klant bij elke “barebone pc” (chassis, moederbord en voeding) zelf de rest van de onderdelen naar wens kan kiezen, echter doordat er zoveel combinaties en mogelijkheden aanwezig zijn is het niet mogelijk om met lijstjes of iets simpels te gebruiken. De pagina’s zijn geheel op maat aangemaakt en er zijn niet veel standaard elementen van het gebruikte CMS (PrestaShop) meer te vinden.

maatwerk 1

De configurator biedt verschillende opties waaruit klanten kunnen kiezen.

  • Product afbeelding
  • Product naam en omschrijving
  • Product prijs (die wordt opgeteld bij de configuratieprijs)
  • Een informatieknop waar gedetailleerde informatie over het product wordt weergegeven

Maatwerk voor €75,- per uur