Professionele schrijver inhuren

Het belang van goede tekst

Veel ondernemers laten een mooie website ontwikkelen, huren een fotograaf in voor de bedrijfsfotografie maar schrijven zelf de teksten voor hun website. Op zich niets mis mee natuurlijk, maar het schrijven van een goed verhaal wordt vaak onderschat met als gevolg kromme teksten en taalfouten op de koop toe. En dat doet afbreuk aan de uitstraling van je bedrijf.

Gelukkig hebben wij de oplossing, want bij Webbica kunt u een professionele tekstschrijver inhuren voor het schrijven van alle teksten van uw nieuwe website. Onze tekstschrijvers hebben jarenlange ervaring in het doorgronden van ondernemers en het opschrijven van hun verhaal. Het verhaal dat u aan uw klanten wilt vertellen. Daar komt bij dat ze kennis hebben van SEO (zoekmachine-optimalisatie) zodat uw website ook nog eens hoger scoort in Google!

Mary Mina restaurant

De eigenaar van restaurant Mary Mina in Elst koos voor een alles-in-één pakket bij Webbica: website, fotografie en tekstschrijven. De tekstschrijver heeft een telefonische interview gedaan om alles te leren over het restaurant en heeft op basis daarvan de teksten geschreven met als doel de emotie en de inspiratie van de eigenaar over te brengen. Bovendien zijn de teksten SEO geoptimaliseerd en scoort de nieuwe website beter in Google.

Professionele SEO tekst voor €60,- p.p.